Praktijk- en leveringsvoorwaarden

Verantwoordelijkheid therapeut en cliënt
Als therapeut en begeleider zal ik me altijd inzetten om op de voor de cliënt juiste wijze te begeleiden en aan de hulpvraag tegemoet te komen.
De cliënt houdt tijdens het afgesproken therapie / behandelngstraject de verantwoordelijkheid voor zijn / haar eigen lichaam, gezondheid en welzijn.

Afzeggen sessie
Door omstandigheden kan het voorkomen dat je een afspraak wilt verzetten.
Probeer dit zo snel mogelijk door te geven, zodat er nog iemand anders op die plek gezet kan worden. Annuleringsvoorwaarden: afspraken, die korter dan 48 uur van tevoren worden afgezegd of verzet, worden in rekening gebracht.
Afzeggen binnen 48 uur: 50% van het factuurbedrag. Binnen 8 uur voor de sessietijd: 100%.

Betaling lichaamsgerichte therapie
Therapiesessies worden achteraf gefactureerd. Je ontvangt de factuur per mail en wordt verzocht deze per ommegaande te betalen. Als je aanvullend verzekerd bent kun je de factuur indienen bij je zorgverzekeraar voor een (gedeeltelijke) vergoeding.

Betaling (losse) massage
Kom je voor het eerst? Dan ontvang ik graag betaling contant vooraf aan de massage. De factuur mail ik na afloop. Het bedrag overmaken voorafgaand aan de afspraak mag ook: IBAN NL 43 ASNB 0708 1898 22 t.a.v. A. Deckers te Meppel.
Voor massages vanaf €172,00 geldt een aanbetaling bij het boeken (meestal 50,00). Deze krijg je terug bij annulering langer dan een week voor de afspraak. Verder gelden de gebruikelijke voorwaarden.

Beëindigen therapie
Het beëindigen van de therapie kan alleen in een sessie. Dit is om te zorgen dat we goed en zorgvuldig kunnen afsluiten.