Andrea Deckers lichaamsgerichte therapie massage handen

Reserveer hier.

Voor gezonde mensen is aanraking een snelle route naar ontspanning die bewezen de weerstand verhoogt, vitaliteit vergroot en stress vermindert.
Aanraking lost fysieke en emotionele spanning op. Ten minste, als er geen sprake is van een remming of "verhaal" er achter.

Massage is een indrukwekkende vorm van contact maken. Niet iedereen wil of is gebaat bij dezelfde soort massage. Maar dat de aanraking werkt, geldt voor elke vorm. Of het nu gaat om portieve massage, zachte aanraking, bindweefselmassage of een van de vele andere vormen.
Omdat aanraking in elke vorm een zeer krachtige werking heeft, kan een mens een reactie op aanraking hebben die anders is dan de 'normale' reactie.
Door omstandigheden kan iemand aanraking ontwennen, er weinig van krijgen, er bang voor worden of er juist verslaafd aan raken.

Bovenstaande is niet per sé een voorbeeld van trauma of een probleem. Gezonde mensen hebben ook blokkades. Massage is een snelle manier om deze blokkades te leren kennen en ze behandelen en zo te werken aan verbetering van de kwaliteit van je leven.

Bij iedere massage kan besproken worden waarop we het accent leggen: verlichting van een klacht, aandacht voor een ontwikkeling, ontspanning, vitalisatie, of integratie.

Alle massages worden uitgevoerd in een goed verwarmde ruimte.

Bel of mail voor een afspraak in Meppel

Lees mijn BLOG over massage

Massagetherapie 

Voor sommigen is aanraking niet zomaar ontspanning. Het roept veel op, bijvoorbeeld spanning, angst, onzekerheid of verdriet.Andrea Deckers Massagetherapie
In dat geval kan massagetherapie een optie zijn. Er wordt dan een hulpvraag geformuleerd net als bij lichaamsgerichte therapie. Via massage en aanraking werken we dan aan je hulpvraag. Deze werkvorm is vergelijkbaar met haptonomie. Je krijgt meer inzicht in de wisselwerking tussen je lichamelijke gevoelsbeleving en je innerlijk gevoelsleven. Je leert meer op je gemak te zijn met je eigen lichaamssignalen. Ze vertellen je iets waar je veel aan hebt.
Tijdens een eerste sessie of massage kunnen we bespreken of dit voor jou de juiste keuze is.
Kosten van deze werkvorm zijn dezelfde als voor lichaamsgerichte therapie. 

 

Verschillende massages

Soort massage Beschrijving Tijdsduur
Stoelmassage Massage over de kleding, ontspannend, verzorgend en vitaliserend (ook geschikt voor zwangere vrouwen) 30 tot 60 min
Ontspanningsmassage Combinatie van verschillende technieken: spieren losmaken, enkele triggerpoints, doorbloeding stimuleren en integreren / ontspannen. Rug of rug en voorzijde. 60 tot 90 min
Lomi Lomi-massage Hawaiiaanse massage met lange volle strijkingen en veel olie. Zeer diep werkend en ontspannend. 60, 90 of 120 min
4-Handenmassage Hawaïaanse Lomi-lomimassage door 2 professionele masseurs. Alles vergeten en dubbel genieten. 60, 90 of 120 min

Mocht je met bepaalde klachten of beperkingen komen, dan kun je dat eventueel van tevoren mailen (niet noodzakelijk). Anders bespreken we het voor de massage.

De Lomi Lomi massage vraagt een specifieke voorbereiding. Deze massage is vooral geschikt voor mensen met massage-ervaring. Of mensen die deze massage al eerder hebben ondergaan. Wil je en Lomi Lomi massage, dan kun je dit van tevoren aangeven.

 

Kosten

Massages kosten €70,00 per uur. 
De meesten laten zich 1 of 1,5 uur masseren.
Er is een voordelige massage-strippenkaart van 6 of 10x.
De strippenkaarten zijn 1,5 jaar geldig en een keer door een derde te gebruiken.
Overzicht van alle prijzen vind je hier.

Afspraak maken? Stuur mij een mail

Ik probeer je altijd  binnen een week te plaatsen voor een heerlijke massage.

Masseren op locatie

Dankzij mijn massagebus is masseren op locatie met stoel of tafel geen probleem.
Op basis van €0,50 per km. kom ik op locatie in de regio.
Buiten de regio Meppel in overleg, afhankelijk van het aantal te masseren uren.
In de regio Meppel kom ik vanaf 60 minuten masseren (dit kunnen ook 2 kortere massages zijn).
Zo kan ik b.v. op zorglocaties komen of bij mensen die niet gemakkelijk naar mij toe kunnen komen.

Enkele reacties

Andrea Deckers lichaamsgerichte therapie massage