Andrea Deckers Lichaamsgerichte therapie en massage Meppel

Voor gezonde mensen is aanraking een snelle route naar ontspanning die bewezen de weerstand verhoogt, vitaliteit vergroot en stress vermindert.
Aanraking lost fysieke en emotionele spanning op. Ten minste, als er geen sprake is van een remming of "verhaal" er achter.

Massage is een indrukwekkende vorm van contact maken. Niet iedereen wil of is gebaat bij dezelfde soort massage. Maar dat de aanraking werkt, geldt voor elke vorm. Of het nu gaat om een stevige uitwerking van spierknopen, zachte aanraking, bindweefselmassage of een van de vele andere vormen.
Omdat aanraking in elke vorm een zeer krachtige werking heeft, kan een mens een reactie op aanraking hebben die anders is dan de 'normale' reactie.
Door omstandigheden kan iemand aanraking ontwennen, er weinig van krijgen, er bang voor worden of er juist verslaafd aan raken.

Bovenstaande is niet per sé een voorbeeld van trauma of een probleem. Gezonde mensen hebben ook blokkades. Massage is een snelle manier om deze blokkades te leren kennen en ze behandelen en zo te werken aan verbetering van de kwaliteit van je leven.

Bij iedere massage kan besproken worden waarop we het accent leggen: verlichting van een klacht, aandacht voor een ontwikkeling, ontspanning, vitalisatie, of integratie.

Alle massages worden uitgevoerd in een goed verwarmde ruimte. Sinds 2021 in mijn nieuwe "massagecave"

Reserveren is noodzakelijk.  mail voor een afspraak

Lees een van mijn BLOGS over massage:

De Hawaïaanse lomi lomi massage
Consent bij aanraking: geven en ontvangen
Massage voor wie hard werkt
Bijzondere massage ervaringen
Les voor twee: massage

Verschillende massages

Soort massage Beschrijving Tijdsduur
Stoelmassage Massage over de kleding, ontspannend, verzorgend en vitaliserend (ook geschikt voor zwangere vrouwen) 30 tot 60 min
Ontspanningsmassage Combinatie van verschillende technieken: spieren losmaken, enkele triggerpoints, doorbloeding stimuleren en integreren / ontspannen. Alleen rugzijde of: rug en voorzijde. 60 tot 90 min
Lomi Lomi-massage Hawaiiaanse massage met lange volle strijkingen en veel olie. Zeer diep werkend en ontspannend. Lees erover in de blog op deze site* 90 of 120 min
4-Handenmassage Hawaïaanse Lomi-lomimassage door 2 professionele masseurs. Alles vergeten en dubbel genieten. 75, 90 of 120 min
Massagetherapie Als je een hulpvraag hebt. Dit valt onder lichaamsgerichte therapie. Vergoeding uit aanvullende verzekering mogelijk. 70 of 90 min

* Lomi lomi massage: meer informatie de blog: De hawaïaanse lomi lomi massage. Niet zomaar ontspanning`

Eventuele fysieke klachten of wensen bespreken we van tevoren.

Let op: Genieten van massage kan natuurlijk heerlijk en zelfs sensueel zijn. Ik biedt echter géén erotische massages aan. Het heeft geen zin om hiernaar te vragen.
Voor tantramassage heb ik een aantal plekken per jaar. Heb je hiervoor belangstelling? Kom dan eerst voor een ontspanningsmassage of lomilomi. Direct een tantramassage boeken, is bij mij niet mogelijk.

Massageruimte praktijk voor lichaamsgerichte therapie Meppel
Massageruimte praktijk voor lichaamsgerichte therapie Meppel

Massageruimte praktijk voor lichaamsgerichte therapie Meppel
2021 Andrea Deckers Nieuwe massageruimte

Massagetherapie

Voor sommigen is aanraking niet zomaar ontspanning.

Aangeraakt worden kan veel oproepen, bijvoorbeeld spanning, angst, onzekerheid of verdriet.
In dat geval kan massagetherapie een optie zijn. Via massage en aanraking werken we dan aan je hulpvraag. Deze werkvorm is vergelijkbaar met haptonomie. 
Tijdens een eerste sessie of massage kunnen we bespreken of dit voor jou de juiste keuze is.
De sessies duren 70 of 90 minuten en vallen onder lichaamsgerichte therapie.

Andrea Deckers lichaamsgerichte therapie massage

Blog lezen: Aanraking ontvangen en toestaan The wheel of consent

Massage les voor twee

Heb je er zin in te leren over de juiste manier van aanraken? En ondertussen ook nog een deel van de les lekker aangeraakt worden? Maak dan een afspraak voor een les voor twee: leren masseren. Neem iemand mee die dat ook wil en ik leer jou en je maatje in een sessie van 2 uur elkaar aan te raken.
En als je alleen komt, krijg je van mij zelf-massageles!

Een les is als volgt opgebouwd:

  • Bespreken wat wil je leren: wil je technieken aanleren, of is het je vooral te doen om het intuïtief aanvoelen van de ander? Of beide?
  • De massagekennis en ervaring die je al hebt inventariseren
  • 30 minuten jou masseren – ik geef aanwijzingen, aansluitend op wat je wil leren
  • 30 minuten de ander masseren – ik geef aanwijzingen, aansluitend op wat je wil leren
  • Puntjes op de i, vragen en nabespreking
  • In totaal besteden we 2 uur aan de weldaad van je lichaam.

Lees het hele artikel over massage les voor twee bij de blogs

Kosten

Het uurtarief voor massage bedraagt 115,00 (95,00 exclusief BTW), bij lange massages iets minder.
Uitgebreidere informatie over kosten en voorwaarden vind op de pagina Kosten.

Reserveren is noodzakelijk. Afspraak maken? Stuur mij een bericht via mail of WhatsApp

Enkele reacties

Verhaal van een klant 2023. Lomilomi massage 120 minuten

Beste Andrea, Voor mij was dit werkelijk een unieke ervaring. Om terug te komen bij de 4 vragen:

  • Wat heb je geleerd?

Ik heb geleerd mijn gevoel meer te vertrouwen. Iets zei me dat het goed zou zijn om naar Meppel te gaan, het was meer dan goed, het was echt buitengewoon prachtig.  Ik heb geleerd om echt te ontspannen, te laten gaan. Dat mijn kaken op elkaar een link geeft met vastzittende heup. Beweeg, beweeg, beweeg.  Ik heb geleerd om onbegrensd te genieten. Intens genieten met heel je lichaam en ziel.  Lomi lomi is waarschijnlijk mooier, intenser dan sex. (Noot van Andrea: Let op, ik biedt geen erotische massage aan! De associatie  met sex heeft met de diepe, welkome koestering te maken die bij sexualiteit ook kan zijn)

  • Wat heeft je verbaasd?

Zoveel! Het was meteen warm toen ik binnenkwam. Tuurlijk was ik best zenuwachtig, maar mijn hart was warm. Ik stapte iets heel moois binnen. Het verbaasde me hoe lang het doek was dat je weghaalde. Het voelde als een doek van minstens 15 meter :-). Het verbaasde me hoe ontzettend warm je handen en je armen waren. Dat ik je kon zien met mijn ogen dicht.  Het verbaasde me hoe ik over de golven bewoog, en dat ik kon vliegen met mijn eigen vleugels. Ik was blij, verbaasd, intens gelukkig, touched, emotioneel. Ik was energie, dans, liefde. Na afloop was mijn hart zo warm! Het brandde, het brandde zo breed als mijn borst, het brandde zelfs daarbuiten... en dat gevoel is heel lang gebleven.

  • Waarover ben je tevreden?

Tevreden is een understatement. Ik ben oprecht blij met je vertrouwen, je warmte, je muziek, je liefde, dat ik mocht zijn wie ik ben in al mijn onvolkomenheden, naaktheid, onzekerheden, onwetendheid… Ik ben heel blij met de manier hoe je me meenam in het open ademhalen. Ik ben zielsblij dat ik deze lomi lomi bij je heb mogen beleven. Dank je.

  • Waarover ben je ontevreden?

Er is werkelijk niets waar ik ontevreden over ben. Met hartelijke groet,  J.